Create a Website Forum or Website Chat Room for your website.

Veirbokja

Signèr i veirbokja!

51 Entries
Sandsøyveret 
12/11/08

Comments:

Har hatt og har problemer med ftp-programmet. Sida blir ikkje lasta opp på skikkelig vis. Problemet ligg hos programvareleverandøren.


Vermaster 
28/08/08

Comments:

Trøbbel med vindmåleren i dag. Sannsynligvis tom for strøm. Klatrer opp på taket i ettermiddag.


Endr Vorren m/fam 
17/07/08

Comments:
Det slo ned ein tanke ein kveld her ved Lillehammer (må jo sjekke vêret heime!):

Kva med å samkøyre sandsøyveret med rosenlund si webside? (split screen eller noko liknande)... Dokke to som formelt sett driv webstadane er jo næraste naboar!

Om rosenlundaren ikkje ser seg syn med å oppdatere sida kunne kanskje veir-meisteren oppdatere litt no og då «mot et lite, kanskje flytende, honorar....

Helsing oss opp i bakkja.


Kjerstin og Bjørn Thore 
02/07/08

Comments:
Hei!
Er fast inne på sida di når vi er på ferie på sørlandet. Her nede er det blå himmel og sol, men som vanlig er det en forbarka vind som ødelegger alt. Både vi og ungane har blitt småsnufsete. Da er det passelig frustrerende å sjå kor fint dokke he det heime...... Jaja håper det fortsetter!!
Tor Arne 
01/07/08

Comments:
Hei Anders.
Flott nytt bilde!
No e d berre temperaturen so e dårleg på veirsida.
Men du fiksar vel den også ...):


Den gode nabo´n 
19/02/08

Comments:
Ja ei stund var det verkeleg stor forskjell. Eg stussa no i om du verkeleg kunne sitje nærast i nettoen på plenen din medan vi i nabolaget gjekk og småfraus...
Tips: Gå tilbake til noverande sensor til sommaren. Når dei ser her er 26-27 grader blir turiststraumen ekstra stor...;-)


Vermaster 
17/02/08

Comments:

Hallo folkens! Fortsatt for høg temperatur i Brennhaugane! I dag har loggen vist mellom 4 og 5 grader for høgt. Ny verstasjon skal vere på plass i løpet av veka som kjem.


Vermaster 
03/02/08

Comments:

Temperaturmåleren viser ca 4 grader for mykje, ny utesensor er bestilt. Inntil ny er på plass må utetemperaturen takast med eit kilo salt.


Vermaster 
25/01/08

Comments:

Pga. uveret har problem med straumnettet i dag, 33m/s kan gjere skade! Oppdateringer av versida kan bli litt mangelfull i dag.


Vermaster 
25/01/08

Comments:

I dag knaker det bra! Rundt 25m/s, kasta nærmer seg 30m/s. Kanskje aukar det endå meir, vi venter i spenning


Naboen  
24/01/08

Comments:

naboen på nedsida av veien ja...


Naboen Email
24/01/08

Comments:
Hei Anders.
Lurer på om huset ditt ligg altfor skjerma mht, for til tider når eg sjekker sida di for å sjå vindstyrke, så viser det ikkje noko spesiellt sjøl om huset her hos oss rister... hmm kanskje det er vårt hus som er for laust i saumane.. Tru du det kan vere noko i?? eg kan ikkje forstå at vindkast på 12 m/s skal ta sånn fatt i huset her.. Det høyrest til tider ut som om det er like før taket letter..  Kanskje vi skal få oss vindmålar og så samanlikne? ;-)


Vermaster 
23/01/08

Comments:
Vindmålaren er ute av drift, livnar til liv i løpet av dagen.
Tom for straum.


willem van der hooft Email
31/12/07

Comments:

Willem og Jantje van der Hooft fra Holland onsker alle venner pa Sandsoy en riktig god nyt ar.  ... Ook voor de Nederlandse mensen op sandsoy en de andere eilanden een gelukkig nieuwjaar .Voor allen de beste wensen en een gezond 2008.Tot ziens... doei doei.


Willem van der Hooft Email
25/09/07

Comments:

Leuk hoor deze side. Kan ik elke dag even kijken hoe het weer is op Sandsoy.Groetjes voor alle bekenden en vrienden op Sandsoy. Voor degene die dit kunnen lezen. Stuur eens een mailtje naar ons in Terneuzen in Nederland.Hilsen og store klemme til venner fra os pa Sandsoy.  doei doei.

 < Previous 15
Page:
Next 15 >  

Back to Sandsøyveret